Класика Поезія Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки

Відгуки

Сторінки: 1  2  3 


14.04.2017 12:44:49 Володимир Дериведмідь
Дякую за сайт! Мені здається, що зможу знайти своє щастя через Вас. Уже 2 роки, як відкрив Дім Книги ЕНЕЙ на Донбасі в м.Бахмут. Тут повно прекрасних людей, особливо жінок і дітей. Ваш сайт допоможе досягти головного: перемогти, але не через зброю, а через кохання, дітей і український дух. Для захисту цих цінностей, для свободи у нас є все: Батьківщина, кращі жінки і діти, справжні, глибокі почуття, яких не вирахувати найпотужнішим розвідкам світу.



12.09.2016 16:00:26 Єлена Дорофієвська
Доброго дня! Я у захваті від сайту - лице сьогодні зранку знайшла його і цілий день читаю. Дякую!

З дозволу авторів сайту, хотіла б надіслати і свою добірочку інтимної лірики :)
aknele@ukr.net



04.08.2016 18:14:33 Наталя
Чудовий сайт! Підкажіть, будь, ласка, як можна долучитися зі своїми віршами? На яку електронну адресу можна відправити свою авторську добірку?

------

пишіть sevtavr@ukr.net



16.06.2016 15:24:42 дон Валенто
Випадково натрапив: Вельми цікаво-розмаїтий і потужний сайт на зазначену тематику...
А як подати вам тематичний твір?



16.06.2016 15:24:41 дон Валенто
Випадково натрапив: Вельми цікаво-розмаїтий і потужний сайт на зазначену тематику...
А як подати вам тематичний твір?

________

пишіть sevtavr@ukr.net



24.02.2016 21:40:20 ОЛЬГА
ВІДКРИЛА ДЛЯ СЕБЕ ПАВЛИЧКА...ШЕДЕВРАЛЬНО!!!



15.01.2016 07:03:42 Людмила
Вперше зайшла на цю сторінку і знову доторкнулася дзвінкості та сонячності палкого кохання, що так трепетно й ніжно зображене у Ваших неперевершених віршах! Напевне, й камінь зворушиться від тонкощів почуття, достойного людства!



14.06.2015 23:26:59 Наталка Янушевич
Ерос
Влови мій настрій. Прагну день у день.

Таке буває з жінкою нечасто.

Крізь тіло філігранно струм пройде

І заіскрить у схрещених зап’ястях.

Моя чуттєвість – порцеляна ваз.

Не поспішай їх стеблами зайняти.

Надихатись, натішитись ще раз.

Кохатись…



12.06.2015 19:01:28 Лариса
Наталія Пасічник українська ватниця! Вона зневажає мову, якою пише вірші! На пропозицію переглянути фільм українською
мовою новоспечена поетка написала, що їй на мову насрати.



20.05.2015 18:15:02 Ніна
Я так хочу тобі щось сказати,
Присвятити багато віршів,
Та не можу я слів підібрати,
Всеодно ж не почуєш ти їх...

Ти пішов,наче в прірву скотився,
Ти пішов залишивши мене,
Весь цей світ став холодним і голим,
Як душа,що без тебе живе.

Може чуєш,ти чуєш, я вірю,
Я шукаю,я знайду тебе!
Якщо треба я прийду по тебе,
бо без тебе немає мене.

Ти вернешся,я вірю, я знаю,
Ти прийдеш,коли прийде зима,
Ти зігрієш мене на світанку,
Як промінчик якогось тепла.

Я так хочу тебе обійняти,
Показати багато світлин,
Ти напевно вже їх не побачиш,
Як і я твоїх милих очей...



08.01.2015 13:28:36 Любов
Дякую організаторам і співавторам, а також - читачам-натхненникам за чудовий сайт! Хочу теж долучитися як співавтор. Мій емейл: lubava3@ukr.net ЧЕКАЮ. ----====== пишіть sevtavr@ukr.net



05.12.2014 13:49:46 Анна Кіссо
Чудовий сайт!
Я пишу інтимні вірші. Ось новий:
***
Чомусь з тобою
пахне осінь мохом,
і пудрою,
і хрустом листя дубу.
Мережкою морозяного лугу,
туманом ранку,
ковдрою
на дачі.
Ромашкою, засушеною з літа,
і смаком слив
продимлено –
гарячих.
Так пахне осінь.
Так тобою пахне…
anna.viznyuk@mail.ru



19.09.2014 23:46:15 Lili4ka
Дуже вдячна автору задуму за такий особливий і чудовий сайт... Читаючи різні рубрики була в захваті від важливих і необхідних для молодих людей матеріалів...)))) Безмежно вдячна за позитивний настрій... Всім раджу почитати "Усяку всячину" - мені дуже сподобалося. Нехай всім буде солодко!!!



03.08.2014 19:17:01 Ганна
Ой, а де пішов мій дуже позитивний трошки заполітизований відгук? А я так старалася! Ну все одно, я відтепер тут часта гостя!



03.08.2014 19:12:45 Ганна
Випадково натрапила на цей сайт, і бачу, що надовго. На тлі війни, смертей,і гірких сліз за вбитими і покаліченими нашими дітьми, дебілізму з путькінізмом....Коротше, почитаю і пораджу іншим.Спасибі! Я ваша "навєкі")))))))



04.07.2014 16:51:42 Микола
Приємний стильний сайт ! Хотілось би опублікувати тут і свої твори.
mykola.istyn@gmail.com



01.07.2014 11:32:16 андріана
який у мене відгук



11.06.2014 15:55:55 Гість
як повернути дівчину в якої з тобою були спільні бажання та бачення на життя, навіть одинакові сни снились. Але розійшлись і вона повернулась до минулого,хоча обіцяла що їй минуле зовсім не потрібне,що зрозуміла нарешті що я важливий, оскільки я підтримував її і був поряд коли в неї були проблеми чи стресові ситуації. І знаю те що любов і кохання було, а ось зараз незнаю. Каже що нам краще не бачитись іне спілкуватись, хоча вже не вперше це казала і не вперше до мене поверталась і переконувалась що їй чудово, комфортно,що їй мене не вистачало...але знову і знову ситуація повторювалась, ми розходились сходились...а тепер знов після всіх її обіцянок, вернулась назад...



08.06.2014 17:53:02 VANCHO
Відкрив для себе чудовий сайт!!!



26.04.2014 20:06:21 Елена
Спасибо за Ваш сайт и Вашу роботу, спасибо авторам.



23.10.2013 13:52:55 Ольга
А де ж продовження Євгена Гуцала Імпровізації Плоті? Будь ласка, перевірте і додайте!


Давайте - додам)))



18.09.2013 12:10:30 Наталя
а чи можна якось замовити книгу поштою? Дуже сподобалась нкига Галини Жубіль-Книш та Роксолани Жубіль
СУЧАСНЕ ВЕСІЛЛЯ ПО-УКРАЇНСЬКИ.
Але у наших книгарнях Львова ніяк не можу її найти!(

Зверніться до авторки сюди в приват https://www.facebook.com/galynazhubil



07.05.2013 17:44:52 Роман Бойчук
БРАВО! Чудовий сайт! Прекрасні автори і їхні твори!!! Я теж здебільшого пишу інтимну (любовно-еротичну) лірику. Регулярно друкуюся на сторінках ж-лу "Дніпро", мої вірші ось-ось зазвучать з радіоприймачів хвилі мого міста Івано-Франківськ (107 FM) в програмі "Поезія зі спеціями", фіналіст міжнародного фестивалю "Поетична ліга" конкурсу "КЛюП-2013" на який мене запрошено вже цього червня. Дуже б хотів поповнити лави цього сайту і своєю творчістю!) Ось сторінка на Клубі поезії з моїми віршами: http://www.poetryclub.com.ua/author.php?id=6969. І мій Е-МЕЙЛ для спілкування: debrian@bigmir.net



07.04.2013 22:22:32 віка
мені дуже сподобалосі гарно пишете



18.03.2013 22:29:47 Артем
Найбільше сподобався розділ "всяка всячина" )) Скільки порад, прикладів. А головне просто розумних слів... Дуже багато можна взяти собі на замітку. Зробити певні висновки. Особливо, молодим особам, які ще формують своє ставлення до стосунків.



08.03.2013 18:43:28 Міша Вітенко
Люблю але(



26.01.2013 20:00:58 Микола Паламарчук
Гарно пишете



05.01.2013 19:34:03 Ірина
Я теж закохалася і що? Я питалася обманути саму себе бо хотіла доказати собі що розлюбила. Але з цього нічого хорошого не вийшло я ще більше його покохала.!!!



15.12.2012 19:24:17 Ксенія
Дякую...Закохатися - значить відчути сенс життя або втратити його
Все залежить від того, в кого ти закохався...і наскільки.



23.10.2012 17:27:59 Таня
Дякую ! Матеріал просто чудовий! ) Бажаю подальшого натхнення всім читачам та творцям !!!



Додати відгук

Ім'я
Повідомлення
Контрольний код

*
Нагору