Класика Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Хихітня

ЧОМУ ЗАМІЖНЯ ЖІНКА КРАЩА КОХАНКА ...

Гама стосунків між чоловіком та жінкою така ж різноманітна, як і звукова чи кольорова. Може, дехто не здогадується (хі-хі), але вони виходять далеко за межі суто подружніх стосунків. Як не билася над проблемою подружньої зради церква, моралісти у всі віки — нічого вдіяти не могли. Факт залишається фактом: чоловіки та жінки шукають стосунків „на стороні”. Ні, ми не виправдовуємо цього, однак і впадати у крайнощі не радимо. Якось один мій родич запитав у мами, відповідаючи на її моралістичні повчання: „То, може, ви знаєте рецепт щастя? Поділіться”! Ось і ми не знаємо, де та золота середина і та єдина лінія, якої потрібно дотримуватися, йдучи по житті. Якщо і ви ще не визначилися, можливо, вам стануть у пригоді наші спостереження. Єдине прохання — сприймати усе з гумором.

...за НЕЗАМІЖНЮ

1. Вам абсолютно не загрожує потрапити у пута Гіменея. Ніхто у найвідповідальніший момент не стане канючити, аби ви одружувалися, і вам не доведеться відповідати на безглузді запитання на зразок „Ти ж мені обіцяв...”.
2. Вам не потрібно щоразу читати лекцію про безпеку сексу і відливати холодною водою вашу кохану при згадці слова „презерватив”.
3. Ваша одружена обраниця не робитиме круглі очі, споглядаючи ваш порваний шкарпеток, і не буде мимрити під носа, що вона страшенно розчарована.
4. Ви можете бути абсолютно спокійні за свій гаманець — походи до ресторанів, де вас можуть побачити її друзі та родичі, виключені з порядку денного.
5. Вам не потрібно червоніти в аптеці, купуючи миттєві тести на вагітність, і пояснювати друзям, навіщо ви ходите в жіночу консультацію.
6. Вам гарантовано спокійний вечірній перегляд футбольного матчу Ліги чемпіонів та чергової серії „Бандитського Петербурга”, оскільки їй потрібно увечері бути вдома і робити з дітьми уроки та готувати вечерю чоловікові.
7. Вам не потрібно купувати прикрас на 8 Березня, адже вона все одно їх ніколи не носитиме.
8. Вам не потрібно щоразу пояснювати, хто та довгонога білява „колишня одногрупниця” та жагуча „колега по роботі”.
9. Ви можете викинути номери телефонів шкірвендиспансеру та здати на макулатуру брошурки про сифіліс.

...за ЗАМІЖНЮ

1. Вам не треба постійно вислуховувати безкінечні історії про те, що отримав Миколка в школі й скільки колготок порвала Настуня в садочку.
2. Вам не потрібно в завуальованій формі пояснювати, що ви не підходите на роль домашнього психолога і що свої проблеми кожен мусить вирішувати сам.
3. Ви можете бути впевнені, що ваш суб’єкт кохання не зірветься у найневдаліший момент і не кинеться до дверей з криками: „Через півгодини мій буде вдома”.
4. Вам не потрібно перебігати від під’їзду до під’їзду, граючи у „Козаки-розбійники”, та, йдучи поряд у натовпі, вдавати, що ви не знайомі.
5. Вам не загрожує щовечора сидіти вдома і дивитися на самоті остогидлий футбол та „Бандитський Петербург”.
6. Вам не доведеться на всі свята тинятися вулицями в пошуках пригод на власну голову, а на вечірках грати роль вовка-одинака.
7. Вам не доведеться в терміновому порядку вивчати курс „молодого” бійця на випадок, якщо вас перестріне на вулиці чужий чоловік.
8. Вам не доведеться шукати знайомства зі столітньою міллю у шафі коханки та стрибати з четвертого поверху в самісіньких шкарпетках.

Спостерігав за поведінкою своїх знайомих Костянтин СІТКОВСЬКИЙ






*
Нагору