Класика Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Хихітня

ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ ЧОЛОВІКА З ДРУЖИНОЮ
(Або як дійти до розлучення)

Побутова сфера спілкування:

1. Ні в якому разі не носіть в будинок гроші, скільки б ви не заробляли: ніщо так не зміцнює шлюб, як відсутність коштів.

2. Не допомагайте дружині по господарству — либонь, не втомиться, і взагалі: всім відомо, що існує чоловіча і жіноча робота.

3. Впритул не помічайте і ні в якому разі позитивно не відгукуйтесь про результати праці дружини — ще збалуєте її, не дай Бог загордиться про себе казна-що.

4. Почаще необґрунтовано критикуйте працю дружини: «Суп пересолений, в будинку постійно брудно» — вона буде більше старатися і робити домашні справи «з вогником».

5. Нічого немає цікавішого для дружини, ніж ліквідувати створений вами безлад, так що не позбавляйте її цього колосального задоволення збирати за вами речі, шкарпетки, недопалки.

6. Тримайте сімейний бюджет у своїх руках і вимагайте у дружини звіту за кожен витрачений рубль.

7. Намагайтесь приходити додому якомога пізніше і, бажано, нетверезим.

8. Негативно ставтеся до бажання жінки красиво виглядати (відвідувати косметолога, перукаря і т.д.). Дійсно, навіщо — ще будуть сторонні мужики на неї задивлятися.

Інтимна сфера спілкування.

1. Будьте неуважні до дружини протягом дня.

2. Не кажіть дружині компліменти — не балуйте її.

3. Постійно підкреслюйте її уявні і реальні недоліки, неодмінно в порівнянні з іншими жінками, їх не мають.

4. Не стежте за собою. Вдома — не мийтеся ні в якому разі — цією безрозсудною дією ви змиваєте з себе життєву енергію, послабляєте імунітет. Особливо небажано приймати душ або ванну перед і після інтимної близькості — запах коханого чоловіка тільки більше «заводить» жінку.

5. Відмовляйте дружині в реалізації її бажань, мотивуючи свою відмову різними поважними причинами.

6. Частіше кажіть дружині, що в ліжку вона «колода» або «ворона» — вона буде тільки ніжнішою і більш пристрасною.

7. Негативно, бажано в грубій формі, реагуйте на ініціативу дружину урізноманітнити
ваше інтимне життя: «Ти що, повія, з ким ти це пробувала?!».

8. Накладіть категоричну заборону на придбання дружиною еротичної білизни: «Дорого, у старому походиш».

9. Байдуже ставтеся до створення дружиною інтимно-романтичної обстановки.

10. Якщо у вас є коханка, не використовуйте засобів індивідуального захисту і принесіть додому якусь інтимну болячку, заразивши нею дружину — це чудово зміцнить взаємну довіру і урізноманітнює інтимне життя.

Публічна сфера спілкування.

1. Частіше на людях критикуйте дружину.

2. Будьте нечемні з дружиною.

3. Намагайтеся на людях уникати суспільства дружини.

4. Підкреслено виявляйте знаки уваги іншим жінкам у присутності своєї половини.

5. Накладіть сувору заборону дружині спілкуватися з подругами: «Мені не подобаються твої подруги» як особисто, так і по телефону», «Досить тріпатися, вони тебе «поганому навчать».

6. Не давайте дружині займатися улюбленою справою: «Ти мене дістала своїм шиттям, серіал твій мене дратує».

7. Жорстко контролюйте кожен крок дружини.

Батьківська сфера спілкування.

1. Частіше кажіть дружині про небажання мати дитину: «Ти мене не зрадиш, не завагітнієш?».

2. Підкреслюйте зміни до дружини під час вагітності: «Ти стала негарна, товста».

3. Не приділяйте дружині підвищеної уваги і турботи під час вагітності.

4. Підкреслено негативно ставитеся до появи в будинку дитини.

5. Частіше вголос сумнівайтеся у своєму батьківстві, неодмінно у присутності дружини та її батьків.

6. Категорично відмовляйтеся від догляду за дитиною.

7. Перекладіть на дружину відповідальність за дитину.

8. Підкреслюйте уявні і реальні недоліки дитини, мотивуючи тим, що це дитина дружини.

9. Постійно фізично карайте дитину — ніщо так не зміцнює шлюб.

10. Частіше будуйте погані прогнози на майбутнє своєї дитини, проводячи аналогії з дружиною в його або (і) її присутності: «Ти будеш, як мама, нікому не потрібна».

11. Щодня порівнюйте дружину зі своєю матір’ю не на користь дружини.

12. Негативно відзивайтеся про свою матір, що не приділяйте їй увагу, не допомагайте їй.

13. Ніколи не захищайте дружину в разі сварки з батьками.

14. Виносьте сімейні проблеми на суд своїх батьків, а ще краще, знайомих.

Емоційна сфера спілкування

1. Не звертайте уваги на настрій дружини, не питайте її про нього.

2. Не цікавтеся життям дружини.

3. Не кажіть дружині про свої почуття до неї.

4. Блокуйте її прояв почуттів по відношенню до вас: уникайте обіймів і т.д.

5. Частіше кричіть, або, ще краще бийте дружину.

6. Категорично забороніть дружині заводити домашніх улюбленців (собаки, кішки і т.д.). Якщо заведе — таємно їх знищуйте.

7. Ніколи не робіть дружині подарунки без приводу, не влаштовуйте романтичних вечорів.

8. Прикладіть всі зусилля, щоб у вас з’явилася коханка і постарайтеся зробити так, щоб дружина скоріше про це дізналася. Вищий пілотаж — повідомити їй про це особисто.

9. Байдуже ставлення, де знаходиться дружина, до її інтересам і захопленням.

10. Винахідливо знущайтеся над дружиною, не шкодуючи ні сил, ні фантазії.

11. Постійно дорікайте дружині в різних недоліках (розумовій відсталості, безгосподарності, зовнішності).

12. Частіше погано відгукуйтеся про родичів дружини, особливо про її матір.

13. Частіше конфліктуйте з батьками дружини.

14. Як аргумент у суперечці з дружиною загрожуйте розлученням.

15. Ніколи не давайте дружині просто виговоритися (тобто можна не відповідати, а тільки кивати головою).

16. Ігноруйте думку дружини.

17. Познайомте дружину з чоловіком, який не робить нічого з вищевикладеного.

 

 

*
Нагору