Класика Поезія Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

10 ЖІНОЧИХ ПРИМХ, ЩО ДРАТУЮТЬ ЧОЛОВІКІВ

  Наше ставлення до жіночих примх балансує між великою любов’ю і дикою ненавистю. Їхні дурні звички можуть доконати вас, але якщо жінка геть-чисто позбавлена всіх нижчеперелічених особливостей, ви навряд чи зможете так ніжно і трепетно любити цю ненормальну істоту...
Якщо ви думаєте, що чоловіків поєднують пиво, футбол і вміння смачно матюкатися, ви глибоко помиляєтеся. Визначальним моментом у дружбі чоловіків є ті дрібні ідіотські звички, якими володіють їхні жінки. Ті самі, котрих чоловікам ніколи не осягти, ті самі, без яких жодна жінка не була б жінкою. От список найдратівливіших жіночих звичок, які насправді заворожують чоловіків.

1. Мотлох у ванній кімнаті

Попурі з рожевого листя у горщиках, смердючі олії дерева ші, кущі м’яти, десяток мочалок у вигляді троянд, жаб і зайчиків — це лише мала частина того, чим здатна наповнити ванну кімнату жінка. Дайте хлопцеві шматок мила і рушник — він буде задоволений. Споконвічна потреба жінки в надлишку доводить чоловіків до шаленства.

2. Шопінг

Цілком можливо, що ви любите купувати шмотки не менше, ніж ваша супутниця. Однак шопінг із подругою — це справжня перевірка на терплячість для будь-якого чоловіка. Адже дівчина переміряє штани, які тільки є у продажу, щоразу доконуючи вас запитанням, чи достатньо вони обтягують її великий зад, а та блузка — чи підкреслює її прекрасний бюст?

3. Задушевні бесіди

Жінкам завжди потрібно підтвердження чоловічої любові. Бо більшість хлопців воліють не розповідати про свої почуття, їхнім подружкам час від часу необхідно з’ясувати, в якому напрямку рухається любовна думка партнерів. І все б нічого, якби для подібних розмов не вибиралися найневідповідніші моменти. Відразу після сексу, наприклад. Чи під час фінального матчу чемпіонату світу з футболу. Ну хіба не дурепи?

4. Манера спати

Ніщо так не надихає жінок, як перспектива зігріти вашу постіль. Вони перевертаються, лізуть обійматися і практично душать в обіймах. Одне слово, геть-чисто позбавляють вас можливості нормально виспатися. У результаті, вона прокидається як огірочок, а ви вже й не лякаєтеся, знову побачивши в дзеркалі свої червоні від недосипання очі й припухлий писок.

5. Сльози

Мачо не плачуть. Ну хіба що коли кістки попереламують, чи хтось супутникову антену з балкона свисне. Але жінки мають недоступний для чоловіків спосіб — сльози приносять полегшення. На це полегшення підсаджуються. Тому жінки, як запеклі наркоманки, роблять собі легше з такою завидною сталістю, що ворогу не побажаєш. При цьому вони життєрадісно користуються тим, що задля угамування жіночих сліз дурні чоловіки ладні пройти всі кола пекла.

6. Тести в “Cosmo”

Не знехтуйте, й погортайте якось добірку “Cosmo” своєї подружки. Запевняю вас, відчуття будуть не гірші, ніж від “Hustler”. Нескінченні тести про оральний секс, менструацію і мастурбацію приносять багатьом жінкам нез’ясовану насолоду. Мужиків від цього, як правило, нудить. Може, просто тому, що ми явно недооцінюємо рівень розбещеності наших дорогих жінок.

7. Геї

Геїв люблять багато жінок. Вони їм ближчі й зрозуміліші, ніж середньостатистичні гетеросексуали. З ними можна тріпатися про шмотки, лаки для нігтів і гелі для ванн. Їхніми доглянутими обличчями можна милуватися годинами. Отут нічого не вдієш. Терпіти таку подружку коханої — все, що вам залишається.

8. Квіти й шоколадки

Чоловікам подобаються солідні подарунки. Щось на зразок домашнього кінотеатру чи нового плоского монітора. Все, що потрібно жінкам — маленькі підтвердження кохання. Нам, чоловікам, ніколи не зрозуміти, чому кращим підтвердженням любові є липкі плитки шоколаду й віники квітів, що в’януть.

9. Глибинний сенс

У житті будь-якої жінки настає момент, коли вона починає шукати глибинний сенс того, що відбувається. Як правило, це виливається в поглиблене вивчання фен-шую чи гороскопів. Жоден чоловік не став би шукати сенс життя в дешевій книженції, написаній якимось пройдисвітом на прізвище Пупкін-Задунайський.

10. Керрі Бредшоу

Схоже, героїня Сари Джессіки Паркер є ідолом усіх жінок, які живуть у великих містах. Вона дотепна, холоднокровна й бездоганно одягнена. Жодна жінка чомусь не зауважує, що плюс до всього в неї манія величності, що вона курить як паровоз. Що й казати, вартий приклад для наслідування.

Жора КЕПСЬКИЙ
*
Нагору