Класика Поезія Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Прості правила, які допоможуть зберегти почуття

Kожний з нас хоче кохати і бути коханим, однак не всім це вдається. У чому ж проблема? На це питання допомагають відповісти психологи. Вони склали список правил, яких необхідно дотримуватись для того, щоб зберегти і поліпшити відносини із близькими вам людьми.

1. Необхідно знати, що думає ваша друга половина про ваші стосунки. Ви ж не хочете закохатися в того, хто не збирається бути з вами відвертим?

2. Не плутайте любов і секс. Часто на початку відносин секс і пристрасть помилково приймається за любов.

3. Ви повинні знати, чого ви хочете від відносин, і відкрито говорити про це зі своїм партнером. Багато чоловіків і жінок бояться відкрито говорити про свої бажання і намагаються приховати їх. У результаті з’являється почуття розчарування, тому що ви не отримуєте того, чого хочете. Відносини — це не гра в здогади. Близькість не можлива без чесності.

4. Ви повинні бути однією командою. Володіючи різними вміннями і можливостями, ви повинні прагнути до однієї мети.

5. Навчіться поважати свого партнера разом з усіма його відмінностями від вас самих. Однакових людей немає. І життя тому й цікаве, що ми всі різні.

6. Не слід миритися з недоліками партнера. Ідеальних людей не існує, і тому, як ми будемо ставитися до недоліків інших: миритися з ними, намагатися виправити їх, залежить багато чого. Якщо вас щось не влаштовує, то відкрито говоріть про це. Нехай ваш партнер пояснить, чому він так чинить. Тільки тоді ви зможете дійти згоди.

7. Вирішуйте всі проблеми, як тільки вони з’являються. Якщо відкладати вирішення проблем у на потім, то вони перетворяться в лавину, що не залишить від ваших відносин і сліду.

8. Вчіться домовлятися. Часи, коли наречену вибирали батьки, пройшли. Тепер культура відносин між чоловіком і жінкою грає куди меншу роль, ніж раніше. Все залежить тільки від вас.

9. Навчіться слухати свого партнера. Тоді в нього(неї) з’явиться почуття довіри.

10. Працюйте над тим, щоб у вас з’явилося відчуття близькості. Близькість ніколи не з’являється сама. Коли її немає, люди стають нецікавими один одному.

11. Діліться один з одним планами на майбутнє. Не розцінюйте весілля як угоду, завдяки якій ви проведете все життя, що залишилося, разом.

12. Стежте за особистою гігієною. Не можна недооцінювати роль, яку вона відіграє у ваших відносинах.

13. Не забувайте про секс. Це один з важливих елементів ваших відносин. Розмови під однією ковдрою після гарного сексу створюють відчуття близькості.

14. Ніколи не лягайте спати, якщо маєте негативні почуття. Спробуйте позбутися їх до сну.

15. Не бійтеся просити пробачення. Кожний з нас робить помилки, і чим раніше вам вдасться їх виправити, тим краще.

16. Ви повинні залежати один від одного, але ця залежність не повинна бути у всьому. Повна залежність від свого партнера робить нещасними обох.

17. Зберігайте самоповагу та почуття власної гідності. Вашій другій половині буде легше любити вас, якщо ви самі любите себе.

18. Прикрасьте свої відносини новими інтересами. Спробуйте зайнятися будь-яким видом спорту, яким ніхто з вас до цього не займався.

19. Співпрацюйте один з одним. Розподіляйте обов’язки. Чим чесніша буде ваша співпраця, тим більш близькими будуть ваші відносини.

20. Серйозно ставтеся до здоров’я. Гарне здоров’я — запорука успіху будь-яких відносин.

Підготував Гриць Письменний


*
Нагору