Класика Поезія Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

ЯК ЗАВОЮВАТИ ЧОЛОВІКА МРІЇ

Будь-яка жінка задається питанням: «Як завоювати чоловіка». Універсальної відповіді немає, тому що чоловіків багато і всі вони різні. Проте можна виробити «стратегію полону» незалежної і вільної чоловічої статі.
Отже, перш ніж почати наступальну кампанію, Вам, як хорошому генералу, необхідно визначитися з метою: що Ви хочете у результаті одержати?

Мета 1. Ви хочете сексу. Є конкретний чоловік, Ви його не знаєте, але хочете. Після бурхливої ночі любові постараєтеся швидше про нього забути.

Мета 2. Ви хочете завести знайомство для флірту. Вам потрібен приємний чоловік, який би завжди нагадував Вам, що Ви найпрекрасніша, миліша, чудовіша жінка.

Мета 3. Вам треба поліпшити своє матеріальне або житлове становище. Оскільки самостійно Ви цього зробити не можете, Вам потрібен чоловік, який зробить це для Вас. Притому, Ви навіть не представляєте, де узяти такого чоловіка.

Мета 4. Є чоловік, за якого Ви неодмінно хочете вийти заміж.

Мета 5. Ви взагалі хочете за кого-небудь вийти заміж.

Тепер, коли Ви визначилися, можна діяти.

Стратегія для мети 1
У Вас найлегший супротивник, тому що він навіть чинити опір не буде, коли Ви почнете його завойовувати. Головне, щоб під час Вашої наступальної кампанії його для своїх цілей не захопив спритніший завойовник. Тому досить ходити навкруги, а пора братися за справу. Почніть відверто йому кліпати. Чоловік розцінить таку поведінку з боку незнайомої жінки саме як бажання зайнятися сексом. Вам це і потрібне. Прагніть показуватися цьому чоловіку на очі тільки в найсексуальнішому вигляді: панчохи в сітку, довгі червоні нігті, коротка спідниця – ось наймогутніша зброя в полюванні на нього. Просто доведіть до чоловіка свої бажання так, щоб він не міг припустити нічого іншого. І не варто спочатку бігати за ним, потім бігати від нього. Навіщо просту ситуацію робити складною?

Стратегія для мети 2
У Вас все добре з особистим життям, тільки Вам не вистачає когось, хто б примусив Ваше серце битися частіше і сильніше. Вам потрібен хтось, з ким кожна зустріч була б, як перше побачення. Вам не вистачає флірту! Зробіть перший крок: посміхніться вподобаному чоловіку, випадково доторкніться рукою, киньте косий погляд. Не бійтеся, чоловік Вам відповість тим же. Глибокі зітхання, недомовлені фрази, інтрига – ось, що Вас постійно триматиме в тонусі. У таких відносинах дуже зручно те, що Ви завжди можете зробити крок назад, якщо раптом чоловік стане за Вами доглядати. Крім того, Ви можете фліртувати з багатьма чоловіками, з кожним разом все повніше відчуваючи свою владу над ними. Жінка повинна бути кокетливою і як би доступною, вона просто зобов’язана завжди бути в оточенні чоловіків. Спершу, добре б потренуватися в тій атмосфері, де Ваше кокетування не виглядатиме невмілим або незграбним. Сходіть на вечірку флірту – там Ви зрозумієте, де грань між кокетуванням і вульгарністю, між сексуальністю і розбещеністю. І, подивившись, як фліртують інші, самі зможете щодня влаштовувати для себе маленьку любовну інтрижку.

Стратегія для мети 3
Перш за все, запам’ятайте одне золоте правило: «Вам ніхто нічого не винен». Ніякий чоловік Вам не винен ні грошей, ні машин, ні квартир... Навпаки, це Ви повинні ради такого чоловіка постійно за собою стежити, контролювати свій настрій і відстежувати дії Ваших конкуренток, а у Вас їх буде ох як багато! Але спершу Ви повинні знайти такого чоловіка. Ось декілька місць, в яких вони найчастіше бувають: своя власна фірма, спортклуб, автосервіс, закритий бар, казино, вечірки знайомств. Прошу звернути увагу, що тут не перераховані вулиці, магазини і громадський транспорт. Отже, немає сенсу покірливо чекати, коли і до Вас в автобусі щастя підвалить. Найбільш зручне місце для полювання за такими чоловіками – вечірки флірту. По-перше, їх відвідини Вам обійдуться дешевше, ніж відвідини спортклубу або казино. По-друге, там у Вас не виникне проблем із знайомством. По-третє, там чоловіки відразу говорять, що вони для Вас готові зробити. Отже, Ви в потрібному місці знайшли потрібного чоловіка. Почали з ним фліртувати. І не надумайтеся в той же вечір флірт перевести в ближчі відносини. Принцип «прийшов, побачив, переміг» сюди не годиться. Вечірки знайомств тим і хороші, що на них можна періодично зустрічатися з вже знайомими потрібними чоловіками, не лягаючи з ними в ліжко. Коли Ви вирішите, від кого Вам найбільше хотілося б одержати спонсорство і підтримку, починайте його просто ігнорувати і всякий раз показувати, що вже чоловіків-то навколо Вас ого-го-го скільки. У чоловіків такого типу особливий менталітет: добитися своєї мети, чого б це не коштувало. Що ж, хай Ви йому коштуватимете дорого. І чим дорожче Ви йому обійдетеся, тим ревнивіше він охоронятиме свою власність, тобто Вас.

Стратегія для мети 4
Ви хочете скласти щастя своєму коханцю, який від свого щастя посилено відмахується і не збирається на Вас одружуватися. Дійсно, деякі чоловіки панічно бояться скріпляти свої відносини з жінкою печаткою в паспорті. Притому вони навіть не можуть виразно пояснити чому. Просто б’ють себе в груди і на кожному кроці кричать: «мені дорога моя свобода!». Ну і добре. Ці дурощі йому в голову пришли після спілкування з «справжніми мужиками», які знають життя і можуть авторитетно заявляти, що всі жінки... На те вони і жінки. Радійте, що Ваш коханець настільки легко переконливий і що він так погано знає жінок. Завоювати чоловіка такого типу найпростіше. Вам треба дружити з його друзями і родичами. А то що це таке, коли у Вашого коханця «серйозна чоловіча розмова» з друзями дитинства на кухні під пляшку пива і колоду карт, Ви ходите з похмурим виразом обличчя і весь час намагаєтеся його «справжніх» друзів виставити за двері. Звичайно, Ви для них – перший ворог, і вони не упустять випадку поспівчувати Вашому коханцю, що він так потрапив з якоюсь бабою... Відчуваєте, що скоро вони Вас почнуть виставляти? Вам же, навпаки, треба стати «своїм хлопцем». Прихід його друзів або родичів – так це ж ціла подія, якій Ви повинні радіти. Швиденько самій поставити пляшки пива на стіл, покласти колоду карт і ретируватися до сусідів, щоб не заважати «чоловічій розмові». От як тільки Вас помітять авторитетні люди, так Ви самі не відмітите, як в Загсі опинитеся. А потім, вже на правах дружини, всім і покажете, хто в будинку господар.

Стратегія для мети 5
Ви хочете за кого-небудь вийти заміж. Звичайно, Вам не все одно, за кого виходити. Проблема у Вас в тому, що виходити-то нема за кого. Так вже склалося у Вашому житті, що на роботі – тільки жіночий колектив, коли Ви абикуди ходите, з Вами ніхто не знайомиться, та і взагалі чоловіки якісь пішли... А коли і куди Ви ходите? Як, в кіно з подругами по роботі? А де Ви бачили, щоб чоловіки підходили знайомитися відразу до групи самотніх жінок? А на курси, наприклад, водіїв, Ви піти не думали? Ну і що, що у Вас немає машини, Вам же потрібні не машина, а чоловік з машиною. Поміняйте роботу, місце проживання, своє оточення... Ваші зусилля окупляться сторицею. Вам треба опинитися серед чоловіків. Поки будь-яких. Потім вибиратимете. Ах, Ви ще не задоволені своєю зовнішністю. Вам здається, що Ви маленька і товста, а чоловіки бачать тільки високих і худих? Ну так заведіть собі подруг тільки високих і худих, і коли Ви з ними опинитеся в одній компанії, вони для нього зіллються в одну масу, і погляд його виділить тільки Вас.
До речі, часи, коли жіноче публічне роздягання було в моді – далеко у минулому. Зараз вже немає необхідності надягати спідницю, яка своїм розміром дуже нагадує пояс, або топик, який навіть жінки часом не можуть відрізнити від нижньої білизни, щоб уславитися писаною красунею. Досить показати виїмку між грудей, або красиво вильнути округлими стегнами, або оголити тільки плечі, щоб чоловіча фантазія домальовувала все інше.

 


*
Нагору