Класика Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Стриптиз – техніка зваблювання і 10 золотих правил

Якщо у вас є хлопець – добре, а якщо ви живете разом – ще краще. У такі моменти часто виникає питання – як урізноманітити своє сексуальне життя? Чим би таким зайнятися разом з партнером, щоб стосунки не перетворювалися на “буденність”? Не думайте, що займатися сексом можна лише коли ви вдвох удома ну і ще й після роботи. Підтримувати сексуальний дух між двома партнерами потрібно постійно. Наприклад, можна купити безлімітний мтс і в обідню перерву зайнятися сексом по телефону. Так, так, я серйозно. Найголовніше, знайти затишне місце, де ваші ахи-охи ніхто не почує.

Секс по телефону на роботі хороший по двох причинах:

  1. Ви отримуєте емоційну розрядку, настрій піднімається, буденний стрес зникає, ви задоволені, ви даруєте оточуючим людям посмішки, а вони вам заздрять і просто не можуть зрозуміти, якого милого, ви такі веселі і життєрадісні. Ще більше стає веселіше коли ви бачите їх подив. Але це лише ваш секрет!
  2. Від сексу по телефону з вашим партнером задоволення отримуєте не лише ви, але і ваш бос. Бачивши з якою старанністю ви знову узялися за нову справу і як успішно у вас все виходить, як клієнти заряджаються вашим настроєм і посмішками після чого підписують нові мільйонні контракти… Після такого вам і до підвищення недалеко.

До речі, ось ідея для операторів стільникового зв’язку МТС, Білайн чи Київстар. Новий тариф “Секс по телефону”. І слоган – «Оргазм за 3 хвилини БЕЗКОШТОВНО.»
Отже, робочий день закінчений. Приїхавши додому, здивуйте свого милого приголомшливим стриптизом. Якщо у вас мало навиків в цій сфері, то нижче ми дамо декілька порад, як їх поліпшити.

  1. Напишіть своєму коханому e-mail, попросіть його купити пляшку шампанського і перед тим, як ви приїдете додому він повинен його трохи охолодити. За 10 хвилин до того, як ви переступите поріг свого будинку, подзвоніть йому і знову попросіть про одну маленьку позику, щоб він включив вашу улюблену пісню голосніше. Як тільки ви увійдете, «приглушіть» світло і «затаскуйте» свого коханого в ліжко. Глибоко зітхніть… і… поїхали…
  2. Встаньте біля нього і повільно починайте крутити стегнами. У думках малюйте число 8 і змусьте свої стегна слідувати цій траєкторії. Груди вище, погляд нахабніший. Для хоробрості сексуально випийте ковток шампанського.
  3. Візьміть шовковий шарфик, витончено обмотуйте себе ним, вигинаючи спину, як кішечка. Обмотайте шию свого партнера і зробіть йому трохи боляче, придушивши його. Покажіть, хто тут головний. Шарфик взагалі дуже потрібна річ – ним можна зав’язати очі або, якщо коханий буде себе “погано” вести, прив’язати до ліжка. Отже далеко його не прибирайте.
  4. Приступимо до роздягання. Повільно-повільно розстібуйте гудзика свого піджака (під піджаком має бути лише ліфчик). Плавно оберніться до нього спиною, розстебніть всі гудзики, потім опустіть одне плече так щоб сторона піджака як би скотилася по ньому вниз одним рухом. Таким чином ви вже зняли половину піджака. Так само вчиніть з другою половиною, але не випускайте піджак з рук. Акуратно і непомітно розстебніть бюстгальтер. З безневинним поглядом розверніться до нього і як би «ненароком» упустіть піджак тим часом бюстгальтер сам скотиться вниз по ваших руках.
  5. Знову оберніться до нього спиною і через плече посилайте йому сексуальні сигнали очима. Повільно розстібуйте блискавку на своїй спідниці при цьому вигинаючись і роблячи стегнами “вісімку”. Швидким рухом спідниця повинна опинитися на підлозі. Зробіть крок вперед приваблюючи його погляд на ваші прекрасні щиколотки і відсуньте ніяково скинуту спідницю убік.
  6. Взуття без блискавок і шнурків найзручніше для стриптизу. Сексуально зняти туфлі – важливе завдання, проте, погодьтеся, що буде не так красиво якщо ви декілька хвилин почнете розв’язувати шнурки або блискавка заклинить. Встаньте до свого партнера спиною, зігніть коліно і дозвольте йому самому зняти з вас туфлі.
  7. Відновіть зоровий контакт, поставте свою ногу на ліжко, підводячи п’яту. Візьміть руки партнера, покладіть їх на основи панчіх, зверху покладіть свої долоні. Повільно і акуратно разом знімайте панчохи. Як тільки ви дійдете до щиколотки відштовхніть свого партнера зніміть самі панчоху і легким рухом обмотайте його довкола шиї свого коханого. Покладіть свою ногу до нього на плече, хай він насолодиться ароматом вашої шкіри.
  8. Залишилися трусики. Не потрібно смикати їх до низу, неначе ви збираєтеся попісяти в туалеті. Покладіть свої долоні на стегна під трусики, плавними рухами оберніться до нього спиною, вигніть спину так, щоб ваша п’ята крапка звертала на себе всю увагу партнера. І повільно знімайте трусики спочатку опустивши їх вниз на 5 сантиметрів з одного боку, потім на 5 сантиметрів з іншого і так далі. Не забувайте крутити стегнами! Як тільки трусики дійшли по коліна, відпустіть їх і вони самі плавним рухом впадуть вниз.

Сама ідея стриптизу полягає в тому, щоб подражнити свого партнера. Дати йому захотіти вас так сильно, як він ніколи не хотів, але в цей же час не давати йому себе і своє тіло деякий час.
І, насамкінець, 10 золотих правил стриптизу.

  1. Головне правило, яке у жодному випадку не можна порушувати №1: Ви можете торкатися свого партнера і пестити його, але він вас ні! Ні руками, ні губами, ні іншими частинами тіла. У нього під час стриптизу є лише очі і уява.
  2. Головне правило яке у жодному випадку не можна порушувати №2: Ви повинні підтримувати з ним зоровий контакт під час всього стриптизу.
  3. Світло має бути: Не потрібно танцювати стриптиз в темряві, партнер повинен бачити всю красу вашого тіла, всі вигини і родимки.
  4. Сходіть заздалегідь в солярій кілька разів, щоб тіло виглядало «рум’яним» — це додасть вам більше впевненості в собі. Нанесіть блиск для губ і трохи масла для тіла на шкіру.
  5. Подумайте заздалегідь про стриптиз, продумайте який одяг краще надіти, які туфлі. Купіть нову нижню білизну.
  6. Будьте імпульсні, коли знімаєте свій одяг. Не думайте про те, що на ньому можуть з’явиться порошинки від того, що він валяється на підлозі. У жодному випадку не йдіть під час стриптизу вішати одяг на вішалку. Смішно? А деякі так і роблять.
  7. Подумайте про три речі: спокушання, мука, піддражнювання. Ці три речі ваш чоловік повинен випробувати під час стриптизу.
  8. Ваші руки — його руки. Не бійтеся чіпати себе. Уявіть, що ваші руки, це його руки — пестьте, гладьте своє тіло. Легко і безневинно, неначебто ви були незайманою.
  9. Балерина: запозичте техніку балерини. Стійте на мисочках, п’ятка тягнеться вгору. Ніжки прямі, витягнуті витончені і такі сексуальні…

Музика: не забудьте заздалегідь вибрати музику. Вона повинна подобатиься не лише вам, але і вашому партнерові, крім того, навівати хороші спогади.

http://love.lutsk.ua/

*
Нагору