Класика Поезія Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

5 міфів з області сексу

Прагнення різноманітити своє сексуальне життя притаманне кожному

Попит народжує пропозицію – і скарбничка сексуальних порад може суперничати хіба що з кулінарними книжками. Деякі з рецептів стали вже класикою й обіцяють неземне щастя. Та секс все-таки тонша штука, ніж кулінарія, і тут навіть «залізні» поради вимагають індивідуального підходу. Врахуй нюанси, перш ніж взяти на озброєння одну з найпоширеніших сексуальних порад.



Міф 1. Стриптиз збуджує

Так, але при дотриманні деяких умов:

– умова перша: вміле виконання. Мистецтву стриптизу взагалі-то навчають. И доволі довго. Значення має все: освітлення, форми тіла, нюанси пластики. Незграбні рухи можуть дати протилежний ефект… Тому без підготовки на цей експеримент краще не наважуватись.

– умова друга: його настрій. Якщо твій милий після важкого трудового дня насилу стримує роздратування, мріючи лише про те, щоб покласти свою втомлену голову на м’яку подушку, твоя танцювальна ініціатива може видатися йому просто неадекватною… Інша справа – після вечері при свічках…

– умова третя: особливості його психіки. Знаєш, у чому секрет успіху стриптиз-клубів? У гостроті відчуттів, які дарують незнайомі дівчата незнайомими чоловікам. І ведуться на це, всупереч поширеній думці, аж ніяк не всі чоловіки, а лише ті, хто схильний до експериментів. Тому, якщо твій милий налаштований на постійне відкриття в тобі родзинок, твій танець, безперечно, буде дуже доречним. Якщо ж він стабільний, як Швейцарський банк, шоу може вибити ґрунт з-під його ніг… На щастя, таких чоловіків небагато.

Міф 2. Годуйте їх афродизіаками!

Усе вірно – голодний кінь у запряжку не полізе… Але чим радять годувати чоловіків глянсові журнали й популярні TV-шоу? Почесні призові місця займають дивовижні супчики, найдоступніший з яких – селеровий. Мікроелементи, відповідальні за підвищену збудливість, у такій страві, звісно, є. Але його вигляд і запах… Треба бути французьким кухарем, щоб зуміти із селери приготувати страву, яка веде в спальню, а не у ванну кімнату…

Ескарго (виноградні равлики) – ще один з найпоширеніших рецептів, що підвищують збудливість. Це, звісно ж, краще селери. Та скільки ж це треба заробляти, щоб гарного українського чоловіка нагодувати цими малесенькими равликами?! І знов-таки: є ризик, що шлунок не витримає…

А може бути, не такі вже й дурні були наші бабусі, які зранку годували своїх бравих козаків жирною сметанкою і яєчнею на салі? А ввечері підносили чарочку первачка? Заміни первак хорошим коньяком – кращого афродизіака ще не вигадали.

Міф 3. Лайка з ніжних вуст

Думка «знавців» однозначна: такий коктейль заведе навіть мертвого. Але оціни свої сили: якщо твоє інтелігентне виховання не дозволяє називати все своїми, широко поширеними, іменами – не насилуй себе!

У матірних словах справді закладена неймовірна енергетика, але для того, щоб «випустити джина із пляшки», потрібне твоє особисте енергетичне посилання. Невиразний шепіт особи, що згоряє від сорому, виглядатимуть, щонайменше, нерозумно й можуть згасити навіть найпалкішу пристрасть. Пам’ятай: секс – це природність, а не нав’язаний кимось сценарій.

Міф 4. Еротична білизна

Французькі мережива, звісно, шкоди ще нікому не завдали… А от широко поширена порада про те, як класно зустріти чоловіка, вдягнувшись у латексну білизну й еротично помахуючи хлистиком, прикрашений безліччю цікавих історій.

Наприклад, нещодавно на сторінках однієї французької газети з’явилося фото переляканої любительки сюрпризів у латексному корсеті і з хлистиком у руках. Вона мерзла на вулиці, поки її милий обшукував вдома шафи у пошуках коханця...

Папараці, які збіглися на місце події, збентежений чоловік сказав: «У халаті – бачив, з маскою на обличчі – бачив, з ополоником – теж бачив. А із хлистом – не бачив! Що я мав подумати?!»

Тож будь обережна з експериментами!



Міф 5. Розмір має значення

Асортимент порнографічних фільмів послужив сексуально активній частині населення погану службу: показані там «достоїнства» настільки вражають, що багато чоловіків опинилися на межі комплексу неповноцінності (або отримали його). Жінки теж не у виграші: побачене в кіно для багатьох стало еталоном, а те, що поряд, вже не вражає…

Слово науці: оргастична манжета (та частина піхви, яка, власне, й відповідальна за задоволення) знаходиться у першій третині піхви, тобто на глибині не більше 5 см. Усе інше – вибачте, антураж… Тобто теоретично чоловіку достатньо мати п’ятисантиметровий пеніс, щоб зуміти зробити жінці приємне.

Але… Будь-яка жінка скаже: і все-таки з тим, що більше, краще…

Психологія, чистої води психологія – чоловік з більшим достоїнством видається сильнішим, мужнішим, тому й задоволення неначе більше. Самообман…

Лариса Ковальцова


*
Нагору