Класика Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Шість ознак великого кохання

Часто слова про кохання служать прекрасним засобом для маніпуляції людьми. Коли людина правдиво намагається переконати нас в своїх почуттях, то найчастіше ми заради неї готові зробити багато що. А якщо вона нам не байдужа, то і поготів – віддати останнє.
Але треба признатися собі, що навіть при таких обставинах ми часто задаємося безліччю запитань, точні відповіді на які допомогли б нам уникнути багатьох неприємностей: Чи любили ми по-справжньому? Чи щирі його почуття до мене? Як дізнатися, чи правдиві його слова?

Ви знайшли своє кохання? Переконаєтеся в цьому

Психологи виділяють шість ознак, які допоможуть вам переконатися в тому, що ви дійсно знайшли своє кохання:

1. Якщо ви говорите від щирого серця про проблеми, які вас непокоять, ваш партнер не просто зосереджується на розповіді, а і намагається заглянути у ваші очі.

2. Коли ви говорите про що-небудь важливе для вас, ви отримуєте, як мінімум, одне уточнююче запитання від свого обранця. Такі запитання змушують поглянути в глибину проблеми, і знайти правильні відповіді на всі питання, що цікавлять вас. Хто, як не коханий, зацікавлений в тому, аби у вас не було проблем.

3. Ви не состерігаєте, що він постійно дзвонить і просить вас про те, аби ви або ваші родичі вирішували його проблеми або потреби. Той, хто кохає, прагне уберегти від проблем, а не навантажити за повною програмою.

4. Коли ви запитуєте пораду, ви звертаєте увагу, що ваш партнер відволікається від всього іншого і старанно намагається допомогти знайти вам рішення – вихід з ситуації, що склалася. Ваші проблеми – його проблеми. Він не на хвилину своїм виглядом не дасть вам в цьому засумнівається! Якщо, звичайно, це він.

5. Інколи вислови близької людини приносять нам біль. Той, кому ви не байдужі, уважно стежитиме за вашою реакцією при обговоренні спірних питань і в міру необхідності пропонуватиме конструктивні рецепти для вирішення проблем.

6. Ви усвідомлюєте, що відчуваєте себе прекрасно від того, що ця людина є у вашому житті. І вам хочеться сміятися, співати і кричати на весь світ, що ви ЩАСЛИВІ!!!

Олеся Шкребтій

 

*
Нагору