Класика Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Як зваблюють жінки різних країн?

У кожній країні свої секрети, й нам є чому повчитися!

У всі часи зваблення було мистецтвом. У мудрій Японії гейші позбавляли спокою розумними розмовами, у смачній Німеччини фрау зваблювали сосисками, пивом і розкішними формами.

А що ж зараз? Жінки й чоловіки яких країн досягли небувалих висот у вмінні зваблювати? Запрошуємо вас у захоплюючу подорож різними країнами в пошуках універсального засобу зваблювання.

Іспанія

Не дивно, що на першому місці в рейтингу за вмінням зваблювати виявилися темпераментні іспанки. Вони славляться своїм умінням добиватися бажаного за будь-яку ціну. Згадайте найяскравішу жінку всіх часів і народів – велику Кармен! Якщо її добивалися найрозкішніші чоловіки, то в наші дні іспанська сеньйорита готова завойовувати об’єкт усіма можливими методами. Якщо кров вирує від пристрасті, то іспанка не зупиняється ні перед чим.

Але й велелюбні іспанські сеньйори нічим не поступаються своїм жінкам. Чорняві кабальєро знають толк у зваблюванні. Вони вміють пускати бісики незгірш за жінок і, за свідченнями бувалих – невтомні коханці. Стверджувати не будемо, не пробували, але охоче віримо.

До речі, погляд, на думку іспанців, грає у зваблюванні ключову роль. Четверо з п’яти іспанців говорять про те, що неможливо уявити собі романтичні стосунки без погляду «очі в очі».

Японія

Японці зваблюють своїх японок досить «нетривіальним» способом: поять їх своєю рисовою горілкою – саке. І, на лихо, це світова тенденція. Звісно, чоловікам просто: напоїв і все! За статистикою, більша частина бабіїв усього світу користується саме цим примітивним методом. Для них накачати жінку алкоголем, побалакати про дрібниці, а потім затягнути в ліжко – мила справа. Ех, шкода все-таки японських жінок. Пригадуються їхні високоінтелектуальні розумниці-гейші. Але жінки в усіх народів значно вищі морально й інтелектуально (нуж-бо, посперечайтеся зі мною, чоловіки!)

Німеччина і Чехія

Там пивні побачення – головний метод зваблювання і для чоловіків, і для жінок. Кілька кухликів чудового пива, пара підсмажених ковбасок, трішки непристойних жартів – і об’єкт цілком і повністю готовий до використання. Примітивно, звісно, але що вдієш, така вже сильна любов до пива у цих славних народів.

Португалія

Як не дивно, але і чоловіки, й жінки з батьківщини портвейну виявилися найзапеклішими противниками «зеленого змія». Лише кожен сьомий тут згоден із тим, що зваблювати потрібно з використанням алкоголю. Португальці завойовують свою половинку іншими, романтичнішими методами: вечеря в ресторані, поїздка в гарне місце тощо. Рвонути до Португалії, чи що?

Норвегія

Вони виявилися найменш «вередливими». І чоловіки, й жінки готові спокуситися на звичайнісінькі докази ніжної пристрасті: квіти, подарунки, романтичні вечері та красивий секс при свічках. Дивно, що мріють про це лише норвежці... Я точно від такого не відмовилася б!

Франція

Ну, кажучи слово «Франція», маємо на увазі слово «романтика». І французи не підкачали. Вони шалено люблять подарунки, із задоволенням дарують квіти й шоколадні цукерки. Серед методів зваблювання – походи по художніх галереях (і я хочу!), довгі душевні розмови в маленьких кафешках, пікніки у парках тощо. Типову француженку неможливо звабити горілкою із солоними огірками. Це зрозуміло. Її потрібно дуже тонко вразити. Напевно, кожна жінка мріє хоча б на годинку стати француженкою...

Тетяна Рубцова

*
Нагору