Класика Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

8 складових ідеального статевого акту

Відповідь на споконвічне питання «Що потрібно для ідеального сексу?» знають канадські вчені з університету Оттави. Це вісім інгредієнтів, що коханці повинні додати у своє інтимне життя, щоб сексуальні відносини завжди були на висоті. Висновок було зроблено на основі опитування чоловіків і жінок, віком від 23 до 82 років.

Отже, у списку складових ідеального сексу:

1. Концентрація на процесі інтиму (без відволікаючих думок про целюліт, скромні розміри частин тіла зони "інтим", заблоковану кредитку, непідписаний договір тощо).

2. Духовна близькість та єдині моральні принципи партнерів.

3. Турбота одне про одного та взаємоповага.

4. Знаючи про смаки й бажання партнера, брати їх до виконання (а не до відома, у черговий раз прикриваючись відмазкою на кшталт «давай не зараз» або «пристойні люди таким не займаються»;-)

5. Бути собою, забути про комплекси, не соромитися проявляти емоції. В інтимі – припустиме все. А правила й закони встановлюють двоє – ти й твій партнер!

6. Спокій та рівновага (істерикам, докорам і "розбору польотів" не місце під ковдрою;-)

7. Бути легким на підйом (читай – готовим до експериментів і різноманітності).

8. Довіряти партнерові.

Зверни увагу, оргазм не потрапив у цей список!

*
Нагору