Класика Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

ГРУДИ РОЗКАЖУТЬ ПРО ХАРАКТЕР ЖІНКИ

Характер жінки завжди був загадкою для чоловіка. Однак, італійський фахівець з сексуальних відносин П’єро Лоренцоні стверджує, що він може багато чого розповісти про особистість кожної жінки, ґрунтуючись лише на розмірі і формі її грудей. Він запевняє, що жіночі груди відображають характер її власниці значно точніше, ніж, наприклад, знак Зодіаку, під яким вона народилася.

Учений класифікував жіночі принади, порівнявши їх залежно від форми з різними фруктами та овочами. Тобто, чоловікам, аби дізнатися про особливості вдачі та характеру майбутньої партнерки, варто не читати гороскопи, а уважно оглянути груди своєї обраниці.


Почнемо з «дині» – жінок з великими округлими грудьми, що нагадують за формою цю рослину, раніше вважали схильними до материнства. Це далеко не так. Насправді, такі дами люблять поїсти, хочуть, щоб їх балували, їм подобається, коли їх обожнюють, але при цьому самі вони рідко люблять секс.

Для чоловіків, що бажають регулярних інтимних стосунків, варто вибирати жінок із грудьми типу «лимон» – зухвалу і показну. Їхні власниці сповнені активного життя, вміють брати від нього по-максимуму і так само віддавати – у даному разі повноцінно віддаватися партнерові. «Лимонки» надають перевагу реальному збалансованому життю, а не «захмарним» мріям та надмірно емоційним переживанням.

Шикарні груди овальної форми (типу «ананас») свідчать, що їхня власниця – розумна, часто прагне зробити кар’єру, але в душі залишається романтичною. Такі дами, як правило, найвірніші й найвідданіші, що, звісно, цінується чоловіками. Проте й завоювати серце «ананасихи» дуже важко.

Груди у вигляді виноградин – тверді й випуклі вперед – не зовсім гарна ознака якісного сексу. Такі жінки можуть виглядати еротичними, але насправді, вони – соромливі і скромні домувальниці. Вона може потурати бажанням партнера, але більше полюбляє пестощі й ласки, ніж секс.

Дами з грудьми-«апельсинами» також не надто темпераментні, аби з ними було жарко у ліжку. Вони дуже упевнені в собі, прагматичні з партнерами, у тім числі й інтимними. Секс їх особливо не цікавить. «Апельсинки» прагнуть досягнути від чоловіка завдяки розмовам і діловим стосункам того, чого інші жінки намагаються отримати завдяки інтиму.

Жінки з невеликими грудьми, що нагадують «вишеньки» забавні і достатньо збудливі. У постелі вони однаково винахідливі і розумні. «Вишеньки» – прекрасні партнерки для дружби й рідкісних інтимних зустрічей. Адже секс їх особливо не цікавить – так іноді для різноманітності.

І, нарешті, жінки, чиї груди нагадують за формою «грушу» – люблять кохання у всіх проявах. «Груша» може бути дуже набожною, але водночас вміє як слід займатися тілесним коханням.

Факти про жіночі груди

Жіночі груди завжди привертали увагу сильної половини людства (та й представниці прекрасної статі теж проводжають один одного поглядами на вулицях). Жіночі груди прекрасні. До речі, є цікаві факти, пов’язані з жіночими грудьми, про які ви могли не знати. Цікаво? Тоді дивимося продовження.

Ну що ж, найбільші груди в світі на даний момент мають розмір 38. Не три або вісім, а 38. Правда, це не натуральні груди, а «силіконові». Володарка цього дива – бразилійка Шейла Херші, в 2009 році вона стала рекордсменкою у Книзі рекордів Гіннесса. Для отримання таких величезних грудей Шейла пройшла через дев’ять операцій.

Жінки борються за право ходити з оголеними грудьми

У США є організація, об’єднання жінок, які борються за право ходити з оголеними грудьми в громадських місцях, як чоловіки. У принципі, думаю, ніхто нічого проти не має (особливо серед чоловіків), головне — попросити цю організацію встановити обмеження за віком — від 16 до 35. Як вважаєте? Та й було б дуже непогано встановити також «груди-контроль».

Ліва циця зазвичай більше

Учені давно вже уклали, що ліва циця трохи більше правої. Щоправда, різниця настільки невелика, що це можна помітити тільки після проведення ретельних вимірів. Але факт залишається фактом – ліва циця справді більше правої. У чоловіків різниці немає, ясна річ.

Всі чоловіки спочатку дивляться на груди

Це рефлекторна реакція, у багатьох вона абсолютно невимушена. Дослідники з Веллінтонского університету провели велике дослідження на цю тему (як завжди, «британські вчені» виділилися). Загалом, вони підтвердили те, що ми з вами й так знаємо. Але ці вчені також визначили, що хвилинне споглядання жіночих грудей кожен день може збільшити тривалість життя чоловіка до п’яти років.

В Англії найбільше жінок з великими грудьми

Не знаю, наскільки це правда, але було ще одне дослідження, проведене компанією, що виготовляє бюстгальтери. Ця компанія отримала цікаві результати, які свідчать про те, що в Англії більше, ніж у половини жінок розмір D (хто-небудь скаже, скільки це — другий, третій, четвертий розмір?). Після йде Данія, і на третьому місці — Голландія.

Одна циця в середньому важить 0,5 кг

Це дійсно так — у середньому жіноча циця важить півкілограма, що становить 1% від загальної маси тіла жінок (у середньому). Крім того, в обох грудях жінок міститься 4-5% жирових клітин по відношенню до загального їх числа в організмі.

Збільшення грудей — операція № 1 у США

Уявляєте, два мільйони американок мають імпланти в грудях. Ця косметична операція посідає перше місце за популярністю серед американських жінок. Після йде ринопластика і ліпосакція. Середній вік жінок, що йде на таку операцію — 34 роки.


Цілющі властивості жіночих грудей

У Німеччині дослідники прийшли до несподіваних висновків, що розглядання жіночих грудей чоловікам не лише приємно, але і корисно

У Німеччині дослідники прийшли до несподіваних висновків, що розглядання жіночих грудей чоловікам не лише приємно, але і корисно для здоров’я. З’ясувалося, що чоловіки, які мають можливість регулярно бачити голі жіночі груди, значно менше схильні до ризику інфаркту або інсульту.

До того ж, згідно з даними медичного експерименту, опублікованим в журналі The New England Journal of Medicine, десятихвилинне споглядання замінить чоловічому організму півгодини фізичної роботи або занять спортом.

Річ у тому, що сексуальне збудження активізує роботу серцево-судинної системи і збільшує приплив крові і, отже, кисню до всіх тканин організму. Внаслідок цього, ризик інфаркту або інсульту зменшується на 50%. Автори публікації також встановили, що завдяки регулярному спогляданню великих жіночих грудей середньостатистичний чоловік може збільшити тривалість життя на 4-5 років.

Проте, пацієнтам в Німеччині ці висновки особливої вигоди не принесуть. "Дане дослідження не може вважатися достатнім приводом для покриття витрат літніх пацієнтів на покупку Playboy або Penthause", упевнений представник лікарняної каси однієї з медустанов.


*
Нагору