Класика Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Цікаві факти про чоловіків

Не дивно, що чоловіки люблять готувати шашлик на вугіллі та читати газету першими. Це пояснюється їх сильним характером та бажанням знати все раніше від інших. Втім, не про всі особливості чоловічої натури ми знаємо. А якщо й знаємо, не можемо пояснити такий дивний, на наш погляд, стан речей. Нижче — найцікавіше про чоловіка.

Один лише факт приналежності до чоловічої статі автоматично збільшує ризик смерті практично від всіх причин, починаючи від захворювань серцево-судинної системи і закінчуючи випадками насильницької смерті.

В середньому у чоловіків температура тіла вища, ніж у жінок.

Чоловіки з хорошою мускулатурою найчастіше міняють партнерок.

Саме завдяки кращому периферійному зору жінок рідко ловлять на тому, що вони розглядують чоловіка. Майже кожного чоловіка в той або інший час звинувачували в тому, що він «похотливо» роздивлявся персону протилежної статі, але жінок практично ніколи в цьому не звинувачують. Учені, що займаються проблемами статі, одностайно стверджують, що жінки роздивляються чоловіків настільки ж часто, як і чоловіки жінок, і навіть частіше, але рідко попадаються на цьому завдяки відмінному периферійному зору.

Хоча жінки можуть бачити в темноті краще за чоловіків, очі чоловіка краще пристосовані до стеження за далеким об’єктом у вузькому полі.

Чоловіки в середньому живуть на вісім років менше, ніж жінки, і при цьому не люблять піклуватися про своє здоров’я.

У чоловіків товща шкіра. Тому на ній довго не з’являються зморшки. Зовні чоловіки виглядають молодшими своїх одноліток-жінок, але це лише зовні.

Інфаркт міокарду трапляється у чоловіків в чотири рази частіше, ніж у жінок.

Четверо з п’ятеро чоловіків відкладають похід до лікаря до останнього.

70% чоловіків старших 30 років страждають хропінням. І 50 % жінок — теж.

Перший страх чоловіка — імпотенція, другий, як не дивно — облисіння.

Чоловік в середньому з’їдає за життя близько 3 кг губної помади.

Будь-яка справа (навіть приготування їжі) є для чоловіка цікавою, якщо вона зв’язана з небезпекою. Тому чоловік, якщо готує шашлик, то найчастіше на вугіллі.

Чоловік із сережкою у вусі краще підготовлений до шлюбу. По-перше, він уже відчував біль, а по-друге, він знає, що таке купувати прикраси.

Заміжжя з розлученим чоловіком виправдане з екологічної точки зору. У світі чоловіків стає менше, ніж жінок, а всім відомо, що будь-який ресурс, якого недостатньо багато, варто використовувати повторно.

Чоловіки люблять телефони з великою кількістю кнопок. Це допомагає їм почувати себе важливими.

Чоловік любить зранку читати газету першим. Сама думка про те, що він не найперший, згубно діє на психіку чоловіка.

Всі чоловіки ненавидять фразу “Нам треба поговорити про наші стосунки”. Ці шість слів можуть нагнати жах навіть на найнезворушнішого представника сильної статі.

Чоловіки чуттєві, і проявляється така чуттєвість дивним чином. Якщо чоловік розтопив камін і останнє поліно не догоріло, він може розцінити це як особисту образу.

У середньому у чоловіків температура тіла вища, ніж у жінок. Якщо взимку у вашій квартирі холодно, рекомендується спати в одному ліжку з чоловіком. Чоловіки — це переносні обігрівачі, які хропуть.

Жінки ставляться до одягу серйозніше, ніж чоловіки. Ніхто ніколи не бачив чоловіка, який би прийшов на званий вечір і в розпачі промовив: “О Господи! Я в розгубленості! Напевно, краще піти. Я побачив ще одного чоловіка в чорному смокінгу!”

Більшість чоловіків ненавидить займатися покупками. Саме тому відділ чоловічого одягу, як правило, розташований на першому поверсі крамниці в двох метрах від входу.

Якщо чоловік приготував для вас обід і в салаті більше трьох складових, вважайте, що у нього серйозні наміри.

Якщо ви зустрічаєтесь із чоловіком і думаєте, що саме він підходить вам більше за інших, тому що він: а) подорослішав, б) влаштувався на нову роботу, в) проконсультувався у психіатра — готуйтеся до неприємних сюрпризів. Справа в тому, що теорію про кокон і метелика можна застосовувати тільки до коконів і метеликів.

Коли четверо або більше чоловіків збираються разом, вони говорять про спорт. Та сама група жінок говорить про чоловіків. Основні проблеми кожної з учасниць жіночої групи — чи дійсно я закохана та чи задоволена я емоційно і творчо. Чоловіки переймаються іншим — чи переможе моя команда та як там моя машина.

Якщо чоловік говорить: “Я тобі подзвоню” і не телефонує, це не означає, що він забув це зробити, це не означає, що він загубив ваш телефонний номер, це не означає, що він помер. Це означає, що він не хоче вам телефонувати.

Звільнитися від чоловіка, не зачепивши при цьому його самолюбство, непросто. Фрази “Забирайся геть” і “Я не хочу тебе більше бачити” можуть звучати як виклик. Якщо ви дійсно бажаєте позбутися чоловіка, спробуйте сказати йому: “Я люблю тебе… я хочу за тебе заміж… я хочу мати від тебе дітей”. Такі слова найчастіше залишають паруючий слід на паркеті.

Чоловіки самовпевнені, тому що в дитинстві вони ототожнюють себе із супергероями. Жінки, як правило, мають низьку самооцінку, тому що в дитинстві порівнюють себе з Барбі.

Менопауза у чоловіків протікає значно смішніше, ніж у жінок. Жінка в період менопаузи товстішає і часто впадає в жар. Чоловік намагається знайомитися з молодими дівчатами та їздити на мотоциклі.

Чоловіки забувають усе, тоді як жінки нічого не забувають. Саме тому під час трансляції спортивних змагань час від часу показують повтори

*
Нагору