Класика Поезія Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Поцілунок розповість про те яким буде секс

Більшість чоловіків та жінок після першого поцілунку знають про те яким буде партнер у ліжку і як довго триватимуть їх відносини. У цьому переконані британські соціологи.
У поцілунку людина розкриває перед партнером свою справжню сутність. Під час звичайного соціального спілкування як чоловіки так і жінки намагаються справити якнайкраще враження на людину, що їм сподобалась. Промовляються доречні фрази, робляться жести, що якнайкраще відповідають ситуації, при цьому велика увага приділяється дотриманню стереотипів поведінки. Людина намагається виглядати такою, якою вона сама хоче себе бачити.

Та щойно справа доходить до першого тісного фізичного контакту (яким власне і є поцілунок), всі рамки стираються. Бажання близькості цілком захоплює людину і знімає психологічні блоки. Людина повною мірою розкривається перед партнером, та постає перед ним у своєму справжньому вигляді.

Деякі, на перший погляд впевнені у собі чоловіки, які зовні виглядають як сильні особистості, цілуються дуже несміливо. Вони не поспішають з глибоким «французьким» поцілунком, що характеризує їх як людей нерішучих і таких, які під маскою впевненості глибоко приховують свої комплекси. У ліжку такий чоловік скоріше за все буде не дуже винахідливим – він віддаватиме перевагу класичним позам. Одночасно, ініціативна жінка налякає його і навіть коли він слідуватиме за імпульсом, його постійно стримуватиме страх втратити хай лише зовнішнє, та все-одно лідерство.

Така само нерішуча в поцілунку жінка, навпаки вітатиме активність чоловіка. Вона розкриється перед досвідченим партнером і згодом може здивувати свою половину бурхливими романами на стороні.

Поцілунок з великою кількістю слини, яка розмазується по обличчю партнера, як правило свідчить про недосвідченість у сексі. Така людина намагатиметься надолужити втрачене раніше. Такий поцілунок також свідчить про надмірну сентиментальність та про те, що людина приділяє надмірну увагу емоційній стороні стосунків. Підмінюючи почуття емоціями вона намагатиметься втримати початкову напругу пристрастей і, якщо не зможе досягти цього природнім шляхом вдасться до «мхатівських постановок» скандалів, єдиною метою яких буде бурхливе примирення у ліжку.

Агресивний поцілунок майже завжди є неодмінним атрибутом невиправних егоїстів, яких в ліжку турбує лише власне задоволення. Такі люди не надто переймаються тим, що відчуває партнер, бо вони переконані у власній надзвичайності та чарівності. Як правило, за відвертою агресією в поцілунку, приховується погано приховане бажання володіти (скоріше навіть мати у власності), яке неодмінно супроводжує прихований острах втрати партнера.

У соціологічному опитуванні, яке провели у Великобританії, взяли участь більше двох тисяч осіб. Вісім з десяти зізналися, що вже після першого поцілунку вони знали якими виявляться їх подальші відносини та чи стануть вони тривалими. Дев’ять з десяти чоловіків та жінок повідомили, що не йдуть на друге побачення, якщо партнер цілується погано – відповідно не йдеться і про відносини. За великим рахунком, поцілунок є лакмусовим папірцем, що перевіряє сексуальну та емоційну сумісність людей – і як показує практика цей метод є безпомилковим.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*
Нагору