Класика Поезія Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Секрети щасливого шлюбу

Правила пошани

Якщо ви не викликаєте одне в одного захоплення, життя зовсім не ладнається. Вам необхідно поважати один одного. Не дозволяйте обставинам перешкоджати цьому. Жити разом до самої старості — означає поважати одне одного. Тому спокійно приймайте зміни в зовнішності і любіть людину за її внутрішні якості.

Золотий дотик

«Незважаючи на наш божевільний ритм життя, ми з чоловіком завжди знаходимо час для приємних дрібниць: усмішка, ніжний дотик, легкий поцілунок. Якщо ми перебуваємо в одній кімнаті, він обов’язково обніме або поцілує мене. Це робить нас ближчими одне до одного».

Дозволяйте собі не погоджуватися

«Навіть у найщасливішому шлюбі подружжя рано чи пізно розходиться в думках. У тих речах, які не зачіпають наше повсякденне життя, ми часто дозволяємо собі не погоджуватися. Ми знаємо, що не завжди згодні одне з одним, тому іноді добре посперечатися про щось: наприклад, про політику. У проблемах, які ми зобов’язані вирішити разом, наприклад, як виховувати дітей, ми завжди обговорюємо всі «за і проти» і йдемо одне одному назустріч. Ми не сваримося і не ображаємося одне на одного. Всі залишаються спокійними, адже ми завжди знаходимо вихід».

Бойовий дух

«Не бійтеся сперечатися, але поважайте свого партнера. Дотримуйтеся предмету вашої суперечки, не нападайте одне на одного. Вчіться домовлятися і поступатися. Чесні, але вагомі докази зроблять ваш союз сильним на довгі роки».

Любов — не поле битви

«Ніколи не використовуйте секс як зброю у суперечці з чоловіком. Будьте відкриті для спілкування. Якщо ви закриєтеся, вам може захотітися обміркувати тактику своєї поведінки. А в сім’ї це ні до чого. Любов у шлюбі проходить кілька стадій, тому будьте готові до того, що ваша любов (духовна і фізична) зазнаватиме зміни. Ви обоє повинні зрозуміти, що зміни не є причиною для пошуків партнерів поза шлюбом».

«Дуже важливо обговорювати, чи хочете ви мати дітей, не тільки до одруження, але й після. Ми з чоловіком говорили про дітей ще до одруження, коли просто зустрічалися. Ми обоє знали, що хочемо мати дітей, ми навіть погоджували їх кількість».

«Фінансові проблеми часто є причиною розлучення, тому особливо важливо розмовляти про гроші чесно і відкрито. Будьте відверті і відкриті одне перед одним, Наскільки можливо. Це дозволить уникнути затаєних образ з приводу того, як витрачаються гроші. Якщо хтось з вас незадоволений тим, як ваша сім’я розпоряджається грошима, обов’язково говоріть про це. Звичайно, ви повинні говорити дуже тактовно, проте у вас повинна бути можливість вільно обговорювати ваші турботи і побоювання. Не тримайте при собі тривогу і неспокій, це не допоможе нікому з вас. Пам’ятайте, ви — команда!»

«Не варто постійно плакати і скаржитися членам вашої родини на чоловіка. Пам’ятайте про те, що ваша сім’я і друзі завжди або в більшості випадків будуть на вашому боці, навіть коли ви помиляєтеся. Якщо ви постійно скаржитеся на чоловіка своїй родині і друзям, вони почнуть ставитися до нього неприязно, а це ускладнить ваше життя пізніше».

За книгою «Кращі поради про щастя в шлюбі»

 


*
Нагору