Класика Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Секс-десерт від міледі Атос

Порада І. Бузинова віагра

Немає українського сексу, і не може бути, вочевидь, як немає української фізики чи української хімії.
Секс – або ж він є, або ж його немає. А коли немає, тоді з’являються “польові дослідження”. Треба не досліджувати, а: І І І І І І І І І І, – зрозуміло, що я маю на увазі під кожною палкою? Правильно, один палкий статевий акт в ряду інших впродовж однієї ночі палкого кохання.
Втім до процесу дам декілька порад в контексті розмови на гілці і під гілкою – бузиновою.
Бузина – це чагарник або ж деревце сімейства жимолостових з довгастим, яйцеподібним (мошонкоподібним) великим листям, чорними, чорно-фіолетовими чи червоними ягодами. Квітки дрібні, білі чи жовтувато-білі, пахучі, зібрані в щитковидне суцвіття. Цвіте бузина в травні-червні, плоди дозрівають у липні-серпні.
З медичною метою заготовляють плоди, квітки рослини, рідше кору, корені, листя.
плоди і квіти використовують як сексуально збуджуючий засіб, рецепт для жінок і чоловіків — окремо. Наприклад, для чоловіків краще робити спиртовий настій із плодів, а для жінок – із квітів. Якщо жінка вип’є хоча б 50 грамів бузинового настою, то орґазм їй забезпечено. Але настій із ягід одночасно повинен випити і партнер, тому що одним орґазмом жінка не задовольниться, а сексуальну силу чоловікові на 8-10 статевих актів поспіль бузиновий настій із ягід ґарантує.
Настій із коренів, листя, кори треба приймати регулярно, пити по 1/3-1/2 склянки 3-4 рази в день, а також за 15-20 хв. до статевого акту, він продовжить час до спермопострілу, скільки це потрібно для партнерів, крім того, бузиновий настій – це не тільки могутній стимулюючий засіб, який раджу приймати усім, але й панацея від тривалої імпотенції чи простати.
Божественний смак має вино з бузини, адже в її плодах містяться такі речовини, яких немає в інших рослинах, наприклад, синильна кислота.
Сам запах квітів чи листя бузини напрочуд еротичний. У пруській мітології бог кохання Пушайтіс (в скандінавській – Пушкайтіс, в грецькій, римській — Фавн, Пан, Сатир) злягався виключно під кущем бузини – це його збуджувало і приносило божественну насолоду.

Порада ІІ. Бузинова білизна

Кілька порад щодо значення білизни в контексті бузинового сексу і використання віагри з бузини.
Біла білизна — це нейтральність, ширма, параван, за яким може ховатися що завгодно: і садизм, і мазохізм, і цнота.
Фіолетовий і рожевий кольори попереджають чоловіка, що їх власниця стиснута визначеними моральними нормами і забобонами. Отут секс починається з квітів, бажано в букет покласти гілочку бузини – якщо її запах почує орган нюху жінки, вважайте, що її статевий орган ваш: жодна жінка, навіть кадильна свічка, після цього не в змозі втриматися від спокуси. Але перед зляганням обов’язковий ваш ніжний поцілунок.
Синя білизна говорить про розрахунок на активність партнера. Але будьте впевнені: на усі ваші починання приготовлена гідна відповідь.
Коричневий колір — це подавлені сексуальні бажання. «Коричневі жінки» не люблять цілувати і пестити тіло чоловіка. Ваше завдання — змусити жінку перемінити колір білизни.
Червоний колір вказує, що партнерка чекає тривалого злягання, а не любовної гри. Жінка буде поблажлива до відсутності фантазії, але безпощадна до будь-якої виснаженості.
Жовтий колір — це прагнення до щирості, повній віддачі і якісному сексу. Працюйте язиком, руками, іншими частинами тіла. Подякуйте партнерці, коли усе закінчиться. Це продовжить її орґазм.
Бузиновий колір показує партнеру, що він може триматися вільно, без обмежень. «Бузинопеньюарщиця» любить експериментувати і відповідати на будь-які бажання, сполучаючи активність з пасивністю.

Порада ІІІ. Бузиновий секс

Отже, з білизною ми розібралися. Переходимо до сексу, і почнемо з орального, тому що все починається зі слова, тобто з рота (прости мене, Господи). Не забудьте (у будь-якому випадку) про гілочку бузини у вашій кімнаті – це надзвичайно збуджує (згадайте Пушайтіса).
Оральный секс в залежності від того, «хто в кого чи хто кому робить божествену насолоду», поділяється на феляцію і кунілінґус. Те й інше, здійснювані одночасно, називаються «бузиновим коханням». Оральному сексу як розминці, попереднім ласкам, віддають перевагу багато партнерів.
Перед оральним сексом потрібно змазати пеніс (при феляції) чи піхву (при кунілінгусі) варенням із ягід бузини — результат вражаючий.
Феляція — це поцілунки, облизування, смоктання, що називається оральною стимуляцією пеніса. Починає язик, потім йому на допомогу приходять губи, потім — будьте обережні з зубами: голівка пеніса дуже чутлива. Можна допомагати собі рукою. Деяким чоловікам подобається, коли замість пеніса в роті партнерки опиняється уся мошонка.
Кунілінґусом називається оральна стимуляція зовнішніх статевих органів жінки, головним чином клітора. М’яке облизування клітора зазвичай є найкращим способом стимуляції для партнерки. До нього треба вдаватися кожного разу, якщо ви хочете досягти обопільного орґазму, — з наростанням збудження під ласками чоловіка жінці може захотітися, щоб ви зробили з її клітором і статевими губами те ж, що ви робите із сосками, — посмоктали. Зробіть і це.

Порада ІV. Бузиновий орґазм

А тепер поговоримо про головне — жіночий орґазм, заради чого й існує секс, заради чого ми, жінки, і живемо на цьому світі: щасливі – ті, хто регулярно поринає у хвилі орґазму, і нещасні, – хто його не має.
Збудження, потяг до злягання жінки змушує кров приливати до її піхви, вульва (зовнішні статеві органи) також набухають. Виділяється рідина, що зволожує і змазує внутрішню поверхню піхви, яка вже нетерпляче чекає тертя і готова до випробування. Клітор і статеві губи набухають і темніють. З наростанням збудження клітор витягується, тіло стає винятково чутливим, частість дихання і серцебиття підвищується.
Є декілька видів жіночого орґазму. Спинимося на них.
Вагінальный орґазм. Свою здатність до нього перевірити просто. Введіть у нижню частину піхви два пальці і напружте м’яза. Слабка чи майже повна відсутність стиснення свідчить про слабість «потрібного» для ваґінального орґазму м’яза. Допоможе тренування — щодня багаторазово стискати м’язи нижньої частини піхви і «втягувати” задній прохід. Робити це можна в будь-який час, між справами на роботі, удома, в метро, тролейбусі чи автобусі, й обов’язково під час злягання.
Кліторальный орґазм. Майже усі жінки здатні його відчувати, але не всім це вдається. Якщо клітор розташовано досить високо, він залишається поза полем тертя пеніса. Для досягнення кліторального орґазму можна рекомендувати охоплення ногами партнера відразу після введення пеніса в піхву.
Бузиновий орґазм виникає внаслідок подразнення шийки матки і є таланом та щастям 25% жінок. Якщо пеніс короткий і не дістає матки, одна з трьох пропонованих поз допоможе обов’язково.
Перша: жінка лежить на спині і різко підтягує ноги до лона, значно укорочуючи піхву.
Друга: чоловік лежить на спині, а жінка сідає верхи.
Третя: жінка лежить на животі чи на боці.
Коли жінка досягає орґазму, її піхва стискується кілька разів у спазмах, через тіло проходять «хвилі екстазу»; подальше ж стимулювання клітора і фрикції можуть призвести до появи наступного орґазму.
Жінки, на відміну від чоловіків, здатні не тільки на кілька орґазмів під час разового злягання, але і на велику тривалість кожного з них. А для потужного орґазму жінці з вираженим статевим потягом (лібідо) потрібно в середньому 2-5 хв. І, звичайно, чоловік теж повинний бути «нормальним», тобто щедрим, тобто бузиновим (чит. главу І).

*
Нагору