Класика Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

ЧОЛОВІК СПРАВЖНІЙ – У ВАННІЙ КІМНАТІ? АБО ЯК ДІЗНАТИСЬ, ХТО ВІН ТАКИЙ

Ванна – одне з небагатьох місць, яке нещадна цивілізація залишила нам для того, щоби ми там побули собою. Будь-яка людина заслуговує на невеличку амнезію щодо загальнолюдської моралі й навколишнього оточення. Які можна зробити висновки про характер чоловіка, що миється у ванній?

Не треба дивуватися, що йтиметься саме про чоловіків, адже саме вони виказують свою справжню сутність у душовій кабінці.

1. Той, що співає. Якщо чоловік співає – значить йому добре. У нього позитивний настрій, думки летять хтозна-куди і він певен, що справи потім, бо найперше – це відпочинок душі. Зазвичай у нього є хобі (більярд, полювання, футбол), заради якого він може забути про все. Якщо він постане перед вибором – тяжко працювати чи погульбенити із друзями, то він, ні на хвильку не замислившись, вибере другий варіант, адже життя для нього – перш за все насолода. Із чоловіком, що співає у ванній, ваше життя буде веселим і безхмарним, але не досить стабільним – іноді грошей може просто не бути.

2. Той, що сидить у ванній довго. Чоловік, що любить замість душу просто сидіти у ванні, – особистість, яку дуже легко образити “не ділом, а словом”. Занурюючись у ванну, він начебто медитує, намагаючись забути про повсякденні реалії. Проте треба бути обережною: використання ароматичних компонентів для ванни, ефірних масел тощо – не зовсім позитивна риса для чоловіка із нормальною орієнтацією. Це можна також списати на те, що кохана жінка не зовсім ласкава із ним у ванній і він намагається компенсувати відсутність елементарної ніжності тривалою негою у ванній кімнаті.

3. Педантичний “потеряшка охайний”. Кожен рух такого чоловіка в душі сповнений глибокого смислу. Всі предмети туалету у ванній лише тієї фірми, яку любить. Будь-які інші парфуми викликають у нього відразу. Предмети на поличці він розкладає так, як завжди, у порядку, якого він ніколи не змінював і змінювати не збирається. Цей тип, звичайно, джентльмен до мозку кісток, але, по суті, є великим занудою і має схильність вчити життя всіх навколо.

4. Розсіяний. Цей чоловік є повною протилежністю попереднього типу. Він живе так, немов завтрашнього дня не існує, і не може розрахувати свого розкладу навіть на день уперед. Він може помитися дитячим шампунем, витертися чиєюсь білизною і почистити зуби чужою щіткою. Такі чоловіки – немов діти. За ними потрібен догляд і увага.

5. Поліно в джакузі — нестандартний чоловік. Такий тип або залазить у ванну у разі великої крайньої потреби, або просиджує там годинами, що вважає страшно оригінальним. І те, й інше мусить насторожити будь-яку жінку, адже така натура переживає досить великий конфлікт із реальністю і навіть має схильність до банального самогубства. Секс із ним – розчарування, бо він або впевнений у собі настільки, що забуває про оточуючих, або лежить “поліном”, сумніваючись в собі й очікуючи на “хоч якийсь” оргазм.

6. Технічно “підкований” чоловік. Він – той, що любить пустити пил в очі, він може вбити кілька тисяч доларів на технічне оздоблення ванної кімнати, жалкуючи потім про це. Тобто, висновок напрошується лише один: чоловік, що має джакузі або турецьку ванну, не вміє заощаджувати гроші.

7. Водяник-ловелас – той, що любить, коли йому “труть спинку”. Коли чоловік просить про таке свою кохану дівчину, зовсім не обов’язково він бажає інтимної близькості. Швидше за все, він хоче жіночої уваги й дифірамбів на адресу його чоловічої сили, статності та волосяного покрову. Тому, які б комфортні мочалки не висіли у ванній, він все одно покличе кохану дівчину потерти йому спинку руками.

8. Стрибає до вас у ванну. Якщо чоловік хоче кохання у ванній, він не попереджає про це, він просто заходить туди саме в той час, коли ви приймаєте ванну. Ця ідея і приємна, і водночас небезпечна. Висока температура і вологість перевантажують серце, а слизькість ванної обов’язково призведе до падіння. Утім, якщо справа закінчується успіхом і задоволенням обох – вашому приватному життю можна лише позаздрити!
http://mg.org.ua/

 

*
Нагору