Класика Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки

Любовно-eротична лірика



Hosting Ukraine


*

Зінько СОНЕЧКО

***

Ця ніжка точена, цей вигин
і темна вовна під пупком.
Тебе я із лахміття вирвав
і, наче скойку, розколов.
І в ту, зі скоєчки, перлину,
немов дурне, руде лоша,
тикався писком тупорилим,
що слину з розкоші пускав.
А ти стогнала, вуркотіла
і дерла бідну мою спину.
Тобі це в кайф? Чому ж перлину
так довго дати не хотіла?

Ми помираєм не від сміху.
Ми помираєм не в Парижы.
Я гигну в кльовій твоїй піхві,
а ти - під моїм фейсом рижим.

*
Нагору